Werken bij

Ben jij op zoek naar een uitdagende carrièrestap vol innovatie, samenwerking en impact? De Green Innovation Hub is een open innovatie ecosysteem waar de samenwerking tussen publieke en private partijen mogelijk wordt gemaakt binnen de gemeente Almere en de provincie Flevoland. Daarbij faciliteert de Green Innovation Hub startende bedrijven die digitaal-gedreven innovaties op de markt willen brengen voor een duurzame en inclusieve leefomgeving. De stadswijk van de toekomst wordt gebouwd in Almere!

In de Green Innovation Hub krijg je niet alleen de kans om te werken aan projecten die er echt toe doen, maar je wordt ook omringd door een team van gedreven professionals die je willen ondersteunen en inspireren. Bekijk de openstaande vacatures!

Werken als community manager

Ben jij iemand die graag aan het roer wil staan om de community te laten groeien en wensen en behoeften wil achterhalen van onze partners. Vind je het leuk om de digitale identiteit van de Green Innovation Hub te versterken? Dit zou wel eens de perfecte baan voor jou kunnen zijn!

lees meer

Stage lopen bij de Green Innovation Hub (floor manager)

Ben jij iemand die zich helemaal thuis voelt in een klein team en graag verschillende taken op zich neemt, zoals het onderhouden van relaties en het beheren van de agenda? Vind je het leuk om voor kleine groepen te staan om hen mee te nemen en te enthousiasmeren in het verhaal van de Green Innovation Hub? Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die ons team komt versterken en tevens de kans krijgt om aan studieopdrachten te werken.

Lees meer

Nieuwsgierig en wil je meer weten? Neem contact met ons op.